De pa-a-a-den op…

slide 1
Image Slide 2
Image Slide 1
Image Slide 3
Slide
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Wandelen

Jirnsum als uitvalsbasis voor uw wandelvakantie. Als startpunt of rustpunt. Er zijn verschillende mogelijkheden vanuit onze B&B.

Jirnsum is een tussenstop op de bekende pelgrimsroute; Jabikspaad. Maar ook een wandeling om het Sneekermeer of een rondje Akkrum is vanaf onze B&B goed te doen.

Fietsen

Als centrale plek in de provincie zijn er per fietst heel wat plaatsen, natuurgebieden en bezienswaardigheden binnen bereik.

Omdat er zoveel te noemen zijn, hebben we de verschillende mogelijkheden voor wandelen, fietsen en de auto beschreven op een aparte pagina.


De paden op, de lanen in, vooruit met flinke pas, met stralend oog, blijde zin en goedgevulde tas.” 

Antoon Leonard de Rop (1837-1912)— )

Geocachen

Een andere manier om lekker in de natuur te zijn is een steeds bekender wordende vorm van schatzoeken:

Geocachen is een puzzeltocht op basis van GPS coördinaten. Via deze coördinaten en je GPS (of smartphone) kan je aan de slag gaan met geocachen. Naar wat je op zoek gaat tijdens het geocachen is steeds een raadsel, en dat is juist het leuke van deze mooie buitensport. Te voet, te fiets en op het water liggen er verschillende routes in de buurt.

Ietwat voorwerk is wel gewenst. Creatief en avontuurlijk, met hier en daar behoorlijke uitdagingen om de schat te vinden! Spanning en sensatie gegarandeerd!

Meer informatie en routes in de nabijheid onder de button.

3-daags fietsarrangement all-in

Een elektrische fiets staat voor u klaar bij aankomst in onze B&B. Door de centrale ligging in de provincie heeft u keuze uit meerdere mooie fietsroutes. De routes zijn variërend in lengte. Bijvoorbeeld een rondje Sneekermeer of langs de Zwette, vanaf Jirnsum zijn er voldoende mogelijkheden. U overnacht in een van onze luxe en comfortabele kamers, maakt gebruik van ons uitgebreide ontbijt en krijgt 2x een lunch mee voor onderweg. ’s Avonds eet u een daghap in de lokale horeca, die op loopafstand gelegen is.

2 overnachtingen-2x ontbijt- 1x lunch pakket,-2x diner en gratis gebruik van E-bike (1 dag), sauna en zonnebank.

Prijs op aanvraag

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Welkom bij Pension Op'e Koai.
Hoe kunnen we je helpen?